DIGITALNI TISK

Skozi desetletje se je DIGITALNI TISK izpopolnil
in je postal prva izbira za tisk manjših in srednje velikih količin.

VIZITKE

Vizitke so prvo in zelo pomembno prodajno orodje, zato morajo vizitke prejemniku neposredno izražati vašo dodano vrednost, suverenost in zanesljivost. Na voljo je mnogo različnih materialov papirja, velikosti in končne dodelave.

VABILA IN ČESTITKE

Natisnemo vam vabila za najrazličnejše priložnosti. Poudarek dajemo na primerni izbiri papirja in dodelavi. Na voljo pa je tudi širok izbor primernih ovojnic.

NALEPKE IN ETIKETE

Tisk nalepk za notranjo in zunanjo uporabo. Za odpornost na mehanske vplive se uporabi laminacija za dodatno zaščito. Možnost obreza nalepk po konturi.

KATALOGI IN BRUŠURE

Lično oblikovani in natisnjeni katalogi so odlična predstavitev vaše dejavnosti. Možnosti izbire in kombinacij so neskončne, izkoristite jih, z veseljem vam bomo svetovali.

ZLOŽENKE

Na voljo so zloženke dimenzij do formata 320x450mm. Izbirate lahko med različnimi načini zgibanja ali žleblenja. Uporabljajo se kot predstavnostna tiskovina za različne aktivnosti podjetja

PLAKATI

Za namen obveščanja večjega števila ljudi, so plakati idealna tiskovina. Na voljo je basic in premium material, odvisno od potrebe kvalitete tiska. Dimenzija je neomejene dolžine in širine do 160cm.

KUVERTE

Potiskane kuverte zagotovo pritegnejo večjo pozornost kot običajne, zato so primerne za vse, ki želijo ohraniti prepoznavnost podjetja med konkurenco. Kuverte so na voljo v obliki amerikanke in format C5

LETAKI

Tisk letakov za različne priložnosti in potrebe. Najbolj primerna tiskovina za promocijo in pospeševanje prodaje. Izberite si najbolj optimalno kombinacijo po konkurenčnih cenah

JEDILNIKI IN CENIKI

Prava izbira za gostinsko, kozmetično in trgovinsko dejavnost. Možnost izbire različnih formatov in dodatne zaščite s plastificiranjem v mat ali sijaj izvedbi.

VSTOPNICE

Tisk vstopnic za najrazličnejše prireditve. Kot dodatno storitev vam nudimo personalizacijo, številčenje-numeriranje in perforacijo. Vstopnice vam spnemo ali zlepimo za lažjo uporabo.

ZBORNIKI

Zborniki se tiskajo v črno-beli ali barvni tehniki. Izberete lahko mehko vezavo, ki je optimalna za višje količine ali pa spiralno vezavo za manjše količine.

ZAKAJ IZBRATI DIGITALNI TISK

Manjše naklade tiskovin niso primerne za klasični offset tisk.