XXL TISK

Digitalni velikoformatni ecosolventni
tisk je namenjen za zunanjo in notranjo uporabo.

TISK PLAKATOV

Pigmentni in solventni tisk. Prvi je namenjen za notranjo uporabo, eco-solventni tisk pa je primeren tudi za zunanjo uporabo. Svetujemo vam pri izbiri optimalnega papirja za namen vašega plakata. Papir je lahko običajen ne-premazni z modrim ozadjem, namenjen cenejši izvedbi, ali pa kvalitetnejši premazni papir z dovršenim izpisom za fotografije.

TISK NALEPK PVC Vinyl

PVC nalepke se uporabljajo za zunanjo in notranjo uporabo saj so zelo obstojne. Folija je primerna za označevalne table, napise za steklo, vinske etikete,… Po potrebi se dodatno zaščiti z laminacijo proti mehanskim vplivom.

TISK TRANSPARENTOV

Transparente tiskamo na kvalitetno ceradno platno. Namenjeni so predvsem zunanji uporabi. Platno po želji še dodatno obdelamo za vpenjanje (varjen rob in kovinski obročki). Velikost transparenta je poljubna.

IZDELAVA OZNAČEVALNIH TABEL

Označevalne table so sestavni del obveščanja in ozaveščanja. Izdelujemo jih v različnih oblikah, velikostih, materialih in barvah. Izvajamo tudi montažo na različne materiale.

NALEPKE ZA VOZILA

Vaše vozilo lahko polepimo le delno z logotipi podjetja, ali pa celotno vozilo oblečemo v avtografiko. Uporabljamo kvalitetne PVC folije za tisk in laminacijo.

PLAŠČI ZA SENZORMATICE

Potiskan plašč z vašim logotipom oz. znakom in vašimi slikami. Plašč je iz trpežnega in lahkega polyplaka. Material je odporen na manjše udarce. Popestri sam vhod v trgovino. Omogoča dodatno reklamiranje vaših izdelkov in ponudbe. Enostaven za montažo in vzdrževanje. Zavzame samo toliko prostora, kot je sama velikost sensormatic-a.

ZAKAJ IZBRATI XXL TISK

Namenjen zunanji in notranji uporabi

Množnost tiska je na format širine do 160 cm in neomejene dolžine. Uporabljamo razne materiale glede na namen uporabe. Ponujamo tisk in montažo promocijskih stojal, plakatov, posterjev, nalepk, fotografij, avtografik, tisk na slikarsko platno (canvas) in še mnogo več.